ESKİŞEHİR / SEYİTGAZİ - Kırka Şehit Halil Kara Çok Programlı Anadolu Lisesi

Kırka Şehit Halil Kara Çok Programlı Anadolu Lisesi

Adres
KIRKA MAH. HÜSEYİN SEVİM CAD. KIRKA ŞEHIT HALIL KARA ANADOLU LISESI BLOK NO 15 SEYİTGAZİ / ESKİŞEHİR
Vizyon
Evrensel değerleri yaşamının tüm unsurlarıyla benimseyen, çevresini farklılıkları ile önemseyen, sanatsal, bilimsel ve teknik anlamda özgüvene sahip sorumlu bireyler yetiştirmek, İnsanlığın ve onu zenginleştirecek olan kültürel birikimlerinin hizmetinde çalışmaktan gurur duyan gençleri topluma kazandırmak, Analitik düşünce yapısı ile katılımcı ve paylaşımcı verimlilik alışkanlığı kazandırmak.
Misyon
Cumhuriyetin ve Atatürk ilkelerinin belirlediği hedefler doğrultusunda öğrencileri; yeteneklerini çevresiyle beraber geliştirebilen, onları içinde yaşadığı toplumu çağdaş anlamda yüceltecek sürdürülebilir değerler olarak benimseyen bireyler haline getirmek, Ülkesini ve milletini uygarlığın en üst noktasına taşıyacak köklü bir akademik ve bilimsel duyarlılık hedefleyen sorumlu ve bilinçli bireyler yetiştirmek, Öğrencileri, doğayı ve insan yaşamını kültürel ve bilimsel anlamda önemseyen bireyler haline getirmek.
İlçe Merkezine 28 km uzaklıktadır. İl merkezine 70 km uzaklıktadır.